Kesän ihana ja monipuolinen muoti

”Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”

Kesä on täällä. Aika pukea ihanistakin ihanimmat kesävaatteet ylle. Kiinnostaako maailman trendit vai riittääkö, että on mukava, hyvännäköinen kesätyyli yllä? Kokosin molempia edellämainittuja nettikauppojen loputtomasta maailmasta. Itse annan ääneni loppujen lopuksi mukaville kesävaatteille. Leppoisan kesäpäivän saa hyvin pilalle kiristävä hameen reuna tai kinnaava paita.

Kesämuoti on värikästä ja valkoista. Suuria linjoja ja niukkoja toppeja. Ruskean boheemia ja luksusmaista minimaalisuutta. Hämmentääkö. Muodissa parasta on, että voit olla juuri se mikä olet. Tänä kesänä todennäköisesti sinun tyyli on muodissa, koska trendit ovat todella monipuoliset. Jos kaipaat uutta inspiraatiota pukeutumiseen, voisiko se löytyä nyt täältä?

Boheemi tyyli ja kesä ne yhteen sopii

Mikäpä paremmin huokuisi kesäistä fiilistä, kuin boheemi mekko tai paituli auringon paistaessa täydeltä taivaalta? Itselleni tulee ulkomaan lomilla pukeuduttua tähän tapaan helpommin kuin kotimaassa. Olen yrittänyt ryhdistäytyä tässä, että Suomessa ei olisi vain ne tylsimmät mekot käytössä. Jostain syystä muualla kuin kotikylässä on helpompi pukeutua vähän räväkämmin. En tiedä onko se se kuuluisa lomafiilis vai huojuvat palmut, mikä vapauttaa pukeutumisen..

Tämän hetken trendeihin kuuluu boheemi, valkoinen ja hapsut. Kaikki tämä yhdistyy hienosti alla olevan kollaasin ensimmäisessä mekossa. Täydellinen vaikkapa festareille. Jotain bikinin tapaista alle ja lempiartisteja katsomaan. Toinen nosto on tuo kuvioitu, ilmava hame. Näyttää täydellisen mukavalta kesähameelta, joka ei purista vyötäröstä edes reippaan kesälounaan jälkeen. Kollaasissa myös kukkapanta. Niitä on useampikin malli ko. kaupassa, löytyvät linkin takaa. Voisiko olla suloisempaa kesäasustetta, tuo pirteän säväyksen kesätyyliin.

*1. Kukkapanta! *2 Boheemi tyyli viimeistellään kuviohuivilla *3 Kuvioitu näyttävä maksimekko *4. Upeilla hihoilla varusteltu ecovero viskoosi paita *5. Upea hame ja miten kiva pituus

Minimalistisesti kesäkaduille

Eihän kaikille kukkamekko maita. Jos kuviot ovat liikaa, niin kesälläkin voi huoletta kulkea yksivärisissä, mustissakin vaatteissa. Minimalistinen on muutakin kuin musta ja valkea, mutta näyttäähän tuo kollaasi houkuttelevalta juuri näin. Musta silkkisekoite paita ja valkoinen hame yhdessä luovat siistin ja rennon tyylikkään kokonaisuuden. Paidan reunan voi työntää vähän hameen vyötärön alle ja terassin tyylikkäin kesäihminen on löytynyt. Kovin väärin ei voi myöskään tehdä käyttämällä klassista valkoista paitapuseroa. Nyt onkin mukavasti valikoimaa valkoisista paidoista kaupoissa, tässä yksi kaunis paitapusero ehdokas. Tämähän on vähän rennompi look kauluspaitaan verrattuna.

Musta mekko, kengät ja upea nahkalaukku (kollaasin 3, 5 ja 6) – musta asu on tyylikäs kesälläkin ja sillä jo vähän erottuu kesäisestä joukosta. Tulee kieltämättä tyyli-ikoni Audrey Hepburn mieleen.

*1. Silkkisekoite-paitapusero on ihana päällä, kesälläkin *2. Klassikko *3. Ah niin kaunis musta mekko *4. Skarppi valkoinen hame sopii kesämenoon 5. Nämä laukut tunnistetaan jo kaukaa katukuvassa *6. Sandaaleita ei voi olla liikaa

Kesämekkoja olla pitää

Vaikka ei olisi kovin suuri mekkoihminen, niin kesällä mekoille kannattaa antaa mahdollisuus. Shortsit ja housut tulevat aina jonkinlaisen vyötärön kanssa ja itsellä ainakin kuumana kesäpäivänä ei tunnu mukavalta vatsanahkaan pureutuva vyötärö. Siis aamullahan ne housut olivat ihan sopivat!

Kollaasin eka mekko on miellyttävä ja joustava ribbimekko. Ehkäpä huomasit sen päälläni tämän artikkelin alkupäässä. Todella mukava pitää, pisteet tälle mekolle. Toki se on tyköistuva eikä kaikki tykkää sellaista pukea. Juuri se itselle sopiva täydellinen mekko valitaan omien mieltymysten ja oman vartalon mukaan. Tässä kollaasissa on hivenen tyköistuvaa mallia tarjolla, mutta pyydän myös kurkkaaman ihanan vaaleansinisen a-linjaisen mekon (nro. 3) , jossa on taskut. Taskut ovat kyllä parasta mitä kesämekossa voi olla, eikö vain! Tällainen volyymimekko on mukava päällä ja on myös tämän hetken trendimekko malliltaan. Kesätyyli viimeistellään rennolla punotulla laukulla ja nahkasandaaleilla.

* 1. Näyttävät raidat! *2. Viileämpikin ilta menee tässä *3. Punottu paperilaukku viimeistelee lomalaisen tyylin *4 Beige ribbimekko on miellyttävä *5. Farkku on todellakin taas muodissa *6. Mukavissa sandaaleissa jaksaa kävellä kesäkaupunkien nähtävyyksissä

Ken pellavavaatteista kesällä pitää, niin tästä löydät artikkelin samaan tyyliin luotuna sisältäen poimintoja nettikaupoista. Parhaat pellavatuotteet menevät nopsaan – kurkkaa ihmeessä, kivasti on alennusmyynnitkin alkaneet jo monessa kaupassa.

Lämpöisen leppoisia kesäpäiviä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *