*Päättynyt* Upea joululahja-arvonta: YSL Black Opium Holiday Set

Arvonta suoritettu ja voittajaksi Melondialla löytyi Netta!
Onnea voittajalle, olen sinuun yhteydessä!!

Lämmin kiitos jokaiselle arvontaan osallistuneelle. ❤️ Toivon ihanaa ja rauhallista Joulun aikaa itse kullekin!

Vielä tämän vuoden kunniaksi pikainen arvonta!

On ollut antoisa vuosi kirjoittaa blogia ja keskustella kanssanne ihanat lukijat. Aloittaessani kesällä 2021 annoin mielessäni itselleni vuoden aikaa. Jos blogin pito ei tunnukaan luontevalta, vie voimia liiaksi, ei luonnistukaan niin kuin ajattelin, niin lopetan. Tuosta vain. Oli huojentavaa, kun oli takaportti mihin tarvittaessa juosta karkuun. Tavallaan tajusin vasta näin vuoden lopulla, että en lopettanutkaan sitten viime kesään. Tuli samalla kiva fiilis, tämä taitaa olla juuri sitä mitä ajattelin.

Lämmin kiitos jokaiselle blogissani vierailleelle. Lämmin kiitos jokaiselle Instagramissa kuvistani tykänneelle. Jos ei mitään vastakaikua saisi, olisi tämä vähän yksinäistä hommaa. Toivonkin nyt, että innostutte osallistumaan Tyylimurun pieneen joululahja-arvontaan tässä ja nyt. Palkintona ylellinen tuoksusetti ja valittu sen vuoksi, että arjen luksus on välillä juuri sitä mitä pieni ihminen tarvitsee kiireen keskellä.

Arvotaan siis yhdelle onnekkaalle kuvassa näkyvä Yves Saint Laurent Black Opium Holiday Set 2022. Sisältää Black Opium EdP 30ml sekä matkakokoisen Mascara Volume Effect faux Cils ripsivärin. Black Opium on suosittu moderni tuoksu, jonka kuvauksista poimisin sanat itsevarma ja vahva. Tuoksussa on kahvin, appelsiininkukan ja vaniljan vivahteita. Ripsiväri luo tuuheutta tekoripsi-tyyliin.

Osallistumisohjeet:
Täällä blogin puolella pääset osallistumaan arvontaan, kun kommentoit alas kommenttikenttään menisikö arvontavoitto omaan käyttöön vai lahjoisitko ystävää? (Kommentti näkyy vasta, kun olen sen kerinnyt hyväksymään).

Voit osallistua tähän samaan arvontaan myös Tyylimurun Instagram-tilillä.
Instagram tai YSL eivät ole millään lailla mukana arvonnassa.

Osallistumisaikaa on su 18.12.2022 klo 23.00 saakka.

Ma 19.12. ilmoitan voittajan nimen, jonka jälkeen olen henkilökohtaisesti voittajaan yhteydessä. Yhteydenottotapani on joko viesti sähköpostitse omasta osoitteestani [email protected] tai yksityisviesti @tyylimuru Instagram-tililtä. Riippuen millaisin yhteystiedoin osallistut. Kukaan muu ei ota yhteyttä kuin minä edellä mainitun tavoin. Postitus Suomeen.

Mukavaa joulun odotusta ja onnea arvontaan!

50 thoughts on “*Päättynyt* Upea joululahja-arvonta: YSL Black Opium Holiday Set

 1. Antaisin lahjaksi tyttärelle joka tykkää kovasti tästä tuoksusta. Hyvää joulun odotusta.

 2. Omaan käyttöön tulisi. On ollut hienoa seurata tätä sinun bloggaajapolkua 🤩

 3. Omaan käyttöön, koska kyseessä on yksi lempituoksuistani! Ihana, että jatkat blogiasi – tunnustan, että voisin kommentoida enemmän, mutta luen juttuja aktiivisesti!

  1. Ai kun mahtavaa, että tuoksu olisi mieluinen. Onnea arvontaan! Ja kiitos tuhannesti, kun käyt lueskelemassa, ihana kuulla! Mukavaa joulun aikaa sinulle! ❤️

 4. Moi! Nämä menisivät lahjaksi kummitytölleni. Hyvää joulun odotusta!

 5. Opium on ihana klassikkotuoksu. Omaan käyttöön tulisi. Lempeää joulunodotusta sinulle 🙂

 6. Tuoksua toivoisin itselleni kokeiluun, koska sen verran kyseinen on ollut jouluajan postauksissa pinnalla enkä ole ikinä edes testerissä sitä tuoksutellut. Ripsari menisi suoraan siskolleni tai siskon tytölle.

 7. Omaan käyttöön tulisivat. Omat tuoksuni Laura Biagiotti ja Burberry Brit Sheer ovat loppumassa ja ripsaria tarvitaan aina.

 8. Itselle menisi. Aivan lempituoksu. Nyt jo loppu tuo, en ole raaskinut ostaa uutta.

 9. Mieheni on herkkä hajusteille, joten hajuveden antaisin lahjaksi. Ripsari ilahduttaisi puolestaan minua. ☺️ Ps. Moni bloggari on harmikseni siirtynyt vain Instan puolelle. Toivottavasti sinun blogiasi saa seurata vielä pitkään!

  1. Juu, ei hajusteet kaikille sovi! Onpa kiva kuulla, että käyt lueskelemassa. Tarkoitus olisi jatkaa blogia, vaikka jonkin verran instan puolellekin aikaa menee. Mukavaa joulun odotusta!🎄

 10. Ittelle molemmat. Kiitos mukavista luettavista jutuista ja iloista joulun aikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *