Viihtyisämpi olohuone muutamalla muutoksella

Teddy on jännä materiaali. Lähempää tutkailtuna ei niin kaunis, mutta askel taaksepäin niin avot. Näin se itsellekin kävi. En niin järin välittänyt, mutta instagramin olohuoneiden pehmeät sohvat ja tuolit sekä muodinmukaiset takit saivat katsomaan eri silmällä. Joku sanoi, että näyttää vähän lampaalle, en tykkää. Onneksi minä tykkään lampaista.

Meillä on siis uusi rahi kotona. Ei siitä ole ollut puhetta kuin vasta joitain vuosia. Oli ajatus, että rahi sopisi olohuoneen sisustukseen, olisi samaa matskua kuin sohva ja niin edelleen. Ei löytynyt ei. Kävi sitten niin, että lähdin Jyskissä käymään muita juttuja etsimässä ja bongasin samalla kohtuuhintaisen rahin. Valkoisen teddy-rahin. Ostin sen mukaan, vaikka jo vähän arvelin siinä vaiheessa, että ihan miehen mieleen se ei ole.

Ei muuten ollutkaan, mutta on rahi kyllä parantanut sohvalla oleskelun miellyttävyyttä selkeästi. Television luona oleva sohvamme on hieman nafti, joten kaikkien jalat eivät mahdu suoraksi sohvalle, jos satumme sinne koko perheen voimin. Nyt vihdosta viimein paikalla on rahi, mukavan leveä rahi. Olen toki sen vähän itselleni ominut ja illalla mukuloiden jo vetäessä hirsiä saatan istua vielä kerran sohvan nurkkaan ojentaen jalat sille ja mussutella vähän liian myöhään kaikennäköistä. Yleensä kymppiuutiset tulee katsottua tai kirjoitettua samalla.

Täällä arkiolohuoneen puolella on pieni muutos tapahtunut senkin puoleen, että television viereen seinälle on saatu taulu. Tai no olihan se taulu nojallaan tuossa tv-tasolla jokusen kuukauden, mutta sitten kivipora saapui taloon ja nyt taulu on onnellisesti oikealla paikallaan. Olohuoneemme on harmaa eikä tämäkään nyt suoranaista värien ilotulitusta ole, mutta taulu on mielestäni kaunis ja sopii juuri tähän kohtaan. Taulu ei ole uusi, on joitain vuosia sitten ostettu grafiikkatyö Kaisu Sirviöltä.

Nostin taulun laiton kunniaksi vielä uuden maljakonkin television viereen. Kun nyt alettiin hurjastella. Se onko siinä kukkia vai heiniä vai ei mitään taitaa vaihdella tilanteen mukaan. Yleisesti olen tyytyväinen arkiolkkarin viihtyisyyden kasvuun, jota uusi sisustus on tuonut. Muutaman vuoden päästä sohvamme pääsee vaihtoon ja josko siinä vaiheessa tulisi sohvapöytä tai sen tapainen hommattua myös. Rahi tosin menee nyt tarvittaessa pöytätasona.

Rahi on toisessa olkkarissammekin viihtynyt. Se on kovin tukeva, joten vierasmäärän kasvaessa siinä istuu helposti pari henkilöä. Kevyt kantaa, niin ei ongelmia roudauksessa. Ilta-auringossa tuli mukavat kuvat vaaleaa sohvaa vasten. Sopii onneksi molempiin tiloihin tarvittaessa.

Monipuoliset kalusteet ovat aina hyvä ostos ja kyllä, vähän kehun tässä itseäni näppärästä ostostani. Luulen, että miehenikin tottuu rahiin pikku hiljaa. Ei kohta muistakaan, että se ei meillä aina ole ollut.

6 thoughts on “Viihtyisämpi olohuone muutamalla muutoksella

  1. Minunkin mielestä rahi muistuttaa lammasta, ja se on tosi suloinen. Erilainen tekstuuri tuo särmää sisustukseen, mutta kun se on kuitenkin samasta värimaailmasta, se ei rikkoa kokonaisuutta. Mielestäni tosi onnistunut ostos. Ei ne miehet mitään sisustuksessa ymmärrä.

    1. Kiitos kannustavasta kommentista ☺️. Kyllä se rahi jotenkin uppoaa sisustukseen ja mukava on ainakin. Hehe, näin se välillä on 🤭

  2. Olohuone näyttää kodikkaalta. Rahi tuo siihen pehmeyttä, ja sen materiaali “rikkoo kokonaistunnelmaa” – mikä on kiehtova juttu! Minusta on myös hyvä, että tuollaisella kalusteella on monia käyttötarkoituksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *