5 faktaa minusta ja yksi epäsuosittu mielipide

Vuoden verran ja vähän päälle olen tätä Tyylimuru -blogia kirjoittanut. Vähän vahingossa blogia varten perustettu instagram-tili on alkanut elää omaa elämäänsä. Sieltä tämäkin pieni haaste on napattu. Onko muuten helppo keksiä itsestään faktoja? Mitä sinä kertoisit?

Olen instan puolella muutaman kerran faktoja itsestäni kertonutkin ja toki täällä blogin puolellakin tulee asioita ilmi. Mutta tässä muutama uusi asia minusta – oletan. 

Jos olet muuten ekaa kertaa lukemassa juttujani, niin pohjustuksena tälle.. olen 40-vee perheenäiti Savonlinnasta, tuore alanvaihtaja ja vähän noviisi vielä täällä blogimaailmassa. Innostun muodista ja sisustamisesta, mutta elämäni ei pyöri niiden ympärillä. Näitä asioita on vain kiva kanavoida tänne blogin puolelle, tämä on minun harrastus. 

5 FAKTAA MINUSTA

1)Olen pohjimmiltani laiska, mukavuudenhaluinen ja vähän nirso. (Haluat varmasti tutustua minuun paremmin!)

2) Tapani vitsailla on täynnä itseironiaa ja sarkasmia. Minulla on paha tapa naama peruslukemilla todeta jotain. Jos se kuulostaa oudolta, se on todennäköisesti vitsi. Varsinkin jos hymyilen päälle. Pitäisi opetella paremmaksi vitsailijaksi. Huumorini on usein rutikuiva.

3) Olen perusterve, mutta muutama vuosi takaperin päädyin tähän astisen elämäni erikoisimpaan tutkimukseen eli kyseessä oli ENMG-hermoratatutkimus. Tapani mukaan en ottanut selvää asiasta etukäteen ja heittäydyin tutkittavaksi pöydälle. Hoitaja kehui reippaaksi, sanoi joskus raavaiden miesten häipyvän jo ovella tai tulevan tuiskeessa. Aluksi minut ”maadoitettiin”, sitten eri lihaksiini työnnettiin neuloja ja sitten sähköä. Tutkimus oli vähän kivulias, sähkön tunsi kulkevan kehossa. Outo kokemus. Ja ei, kyseessä ei ollut latvalataus.

4) Olen käynyt noin 33 maassa. Maailma on mielenkiintoinen paikka ja moni maa vielä kiinnostaisi.

5) Olen yöpynyt muutamassa paikassa, jossa huoneeni oli täynnä hämähäkkejä. Seinillä, sängyn suojaverkon päällä, joka puolella ja paljon. Eikä mitään suomihämiksen kokoisia. Eläinrakkauteni oli koetuksella. 

💣 EPÄSUOSITTU MIELIPIDE
Sain hiljaisuuden aikaan viime kesän juhannusjuhlilla… ilmoittaessani, että GT eli Gin tonic ei ole mun juttu. Se on siis pahaa. Ei uppoa ei.

Olisihan noita epäsuosittuja mielipiteitä enemmänkin, mutta jätetään toiseen kertaan. Tämän pituinen tarina tällä kertaa. Blogiystävät ja instailijat – kertokaa ihmeessä omanne!

10 thoughts on “5 faktaa minusta ja yksi epäsuosittu mielipide

  1. Hei, kiva postaus! GT ei ole koskaan uponnut minullekaan – gini yleisesti on minusta pahaa ja aiheuttaa järkyttävän migreenin minkä tahansa kokoisena annoksena.

    Minna

  2. Kiitos 🙂 Mukava kuulla lisää. Hermoratatutkimukseen en ole törmännytkään. Kuvauksesi siitä että sähköä virtaa aistittavana läpi kehon ei kyllä innostakaan. Kiitos siis varoituksesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *