Harmoninen makuuhuone – yhteistyössä: Poster Store kanssa

Yksi makuuhuoneistamme sai ihanan sisustuspäivityksen rauhallisen sävyisten julisteiden muodossa. Yhteistyö Poster Storen kanssa mahdollisti upean muodonmuutoksen ja antoi itselle potkua viimeistellä tämän huoneen sisustus. Makuuhuoneemme ilme muuttui kerrasta. Sisustuspanokset ovat meillä menneet tiloihin, joissa käy ystäviä ja vieraita. Olen niin tyytyväinen, kun sain tämänkin huoneen viimein viimeisteltyä näyttävällä julisteseinällä. Tuli tunne, että olisihan tämän aikaisemminkin voinut tehdä.

Olen tilannut Poster Storen laadukkaita julisteita ennenkin. Joka viikko päivittyvä mallisto takaa, että jokaiseen kotiin löytyy omaan tyyliin sopiva ajattoman klassinen tai trendikäs juliste. Itsellä vierähtää aina tovi jos toinenkin, kun selailen Poster Storen inspiroivia tauluseinä kuvia. Ihan tavallisesta verkkokaupasta ei siis ole kyse. Sivuston monipuoliset taideseinät ja sisustustyylit antavat ideioita oman kodin tyylipäivitykseen. Luovuus pääsee helposti vauhtiin ja tekisi mieli sisustaa uusiksi useampikin huone. Parasta on kuitenkin nähdä konkreettisesti miten erilaisilla ja -kokoisilla julisteilla saa luotua tunnelmaa kodin eri tiloihin.

Meidän makuuhuoneen julisteisiin valitsin rauhallisen kombon luontoa ja vähän graafisia linjoja. Olen tykästynyt beigeen värimaailmaan ja nämä erilaiset seesteiset heinät sopivat meidän seinälle. Särmää lisäsin mustilla puukehyksillä. Vaikka yhdistelymahdollisuuksia on monia, tyylinsä tunteva poimii nopeasti valikoimasta omaan kotiin ja makuun istuvat julisteet. Tykkään, kun samalla saa valita sopivat kehykset ja koko setin saa nopeasti kotiin.

Julisteiden hinta-laatusuhdetta ei voi olla mainitsematta. Julisteet ovat ympäristöystävällistä laadukasta paperia ja ne painetaan Ruotsissa, Tukholman lähistöllä. Poster Storen julisteet lähetetään meille suoraan Tukholmasta, tuotanto- ja toimitusprosessissa otetaan ympäristö huomioon ja silti julisteet ovat yllättävän edullisia. Ja nyt ne saa entistä houkuttelevammalla hinnalla, kun voin tarjota alennuskoodin kaikille lukijoilleni. Löydät sen tämän postauksen alaosasta. 

Tummanpuhuvan makuuhuoneemme takaseinä on maalattu Tikkurilan Ajopuu – maalilla. Pidän tästä ruskean, beigen ja mustan värimaailmasta. Yhdessä ne luovat harmonisen rauhan makuuhuoneeseen. Minulle makuuhuone merkitsee juuri sitä rauhaa ja hyviä yöunia. Esimerkiksi televisiota en tarvitse makuuhuoneen puolelle, minun kohdalla se veisi aikaa unelta. Laadukkaan sängyn lisäksi makuuhuoneessa pitää hyvien yöunien kannalta olla myös pimennysverhot.

Vähäkalusteisessa makuuhuoneessamme on edellisestä kodistamme iso, painava senkki. Tumman värin puolesta se sopi juuri tähän huoneeseen. Senkin päällä komeilee nyt Poster Storelta tilattu puuaiheinen juliste. Julisteessa oli jotain sellaista seesteisyyttä ja oikea fiilis makuuhuoneeseen, että pääsi nyt senkin kaveriksi. Julisteita ei aina todellakaan tarvitse ripustaa seinälle. Ne näyttävät yhtä hyviltä seisoessaan hyllyillä tai tasoilla. Isoimpia voi laittaa lattialle seinää vasten nojaamaan. 

Tätä kotia on sisustettu jo monta vuotta ja sisustuksessa pidän kauniin harmonisesta yleisilmeestä. Joukossa saa olla sulavasti sekaisin puuta, metallia, nahkaa. Laadukkuus on yksi kriteeri uusia hankintoja tehdessä. Aina tuntuu löytyvän joku kohta, seinä tai nurkka kodista, josta puuttuu vielä jotain tai pieni päivitys tekisi poikaa. Nyt kun sain makuuhuoneen päivitettyä ihanan helposti, niin en anna tulevien sisustusprojektien venyä näin pitkää aikaa enää. 

Nyt voi Poster Storen inspiraatiosivujen innoittamana luoda oman taideseinän edullisesti. Saat Poster Storen kaikista normaalihintaisista julisteista 45 % alennuksen, kun käytät alennuskoodia: TYYLIMURU45  Koodi on voimassa 16 – 25.3.2022, se ei koske Selection -julistevalikoimaa eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. 

Iloa keväisiin sisustuksiin! 

4 thoughts on “Harmoninen makuuhuone – yhteistyössä: Poster Store kanssa

  1. Tosi kivannäköistä! Värinmuutos olisi omaan makuuhuoneeseenkin tässä mietinnässä ja vaaleat, rauhalliset sävyt mieleisiä :). Mistähän noita hauskoja käkkyräoksia sais? Tauluseinä on tosi hyvännäköinen, mietin vähän pienempää omalle seinälle. Onko toi asettelu kova homma?

    1. Kiitos paljon, kiva kuulla! Noi oksat on joskus kukkakaupasta tullut ostettua. Sieltä kannattaa siis kysellä. Olen useammissa niitä huomannut, myös käkkyräisempää pähkinäpensaan oksaa. Oli joo kiva suunnitella tuo seinä ja julisteiden laitto vaati toki mittailua. Niin seinän kuin kehysten. Kynällä tökättiin seinään pieni merkki, jotta kiinnike ja tietenkin taulu tulee varmasti siihen mihin pitää. Ja jos ei olisi osunut kohdilleen, niin sitten tauluseinästä olisi tullut vain hieman abstraktimpi kokonaisuus.?

  2. Ihanan harmoniset ja rauhoittavat värisävyt! Tykkään itekin tosi värittömästä tyylistä, mutta tässä tuo lila tuo sopivaa kontrastia olematta kuitenkaan mitenkään räikeä.

    1. Kiitos paljon, koen jotain rauhoittavaa tällä hetkellä tässä beigen värimaailmassa. Pikkuisen kontrastia on hyvä olla ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *