Ihana putiikki Savonlinnassa ja asuinspiraatioita

Päivitys: Peuran Pop-up putiikki avoinna 28.4.-31.5.2023, Olavinkatu 46, Savonlinna.
Peuran suositut pellavavaattet myynnissä myös 1.7-31.7.2023 Linnankatu 13 sisäpihalla punaisen makasiinin kesäkaupassa.

Savonlinnan iloksi löytyy nyt loppuvuoden -2021 ajan naisten muotia myyvä Peura pop-up osoitteesta Olavinkatu 46.Pop-up talvipuodissa on monipuolinen kattaus naisten vaatteita ja asusteita. Rekit ovat täynnä upean värisiä neulepaitoja ja -takkeja, neulemekkoja, -hameita ja -housuja. Kauniisti laskeutuvia toppeja, paitoja sekä istuvia housuja. Juhlavavaatteita ja koruja. Bohotyylisiä, kuvioituja mekkoja. Paljon huiveja, ihastuttavia pipoja ja teddy-jakkuja.

Valkoinen, täydellisen pehmeä teddy-jakku

Myös laadukkaat ja suositut pellavapaidat, -tunikat ja -mekot löytyvät täältä. Juuri ne, jotka kesällä aina myydään loppuun. Kaikki tuotteet tulevat Italiasta ja Espanjasta, josta kotimainen perheyritys Peura ne tarkasti valikoi. 

Peuran pellavapaitoja ja -mekkoja kauniissa väreissä

Putiikkia pitää paikallinen yrittäjä Helena Ronkanen. Hän on paikallisille tuttu taiteilija, jonka tapaa aina heinäkuussa Linnankatu 13 makasiineilla pitämässä suosittua taidegalleriaa sekä kesäkauppaa. Aikanaan yrittäjä ihastui nimenomaan Peuran laadukkaisiin pellavavaatteisiin, joista on tullut hänen kesäkauppansa suosikkituotteita.

Nyt perustettu pop-up kauppa pääkatu Olavinkadulla palvelee ma-la joulukuun loppuun saakka. Vaatteiden lisäksi putiikissa on myös pieni taidegalleria sekä monipuolisesti kauniita koruja ja Vilikkalan käytännöllisiä kotisäkkejä. Puodissa pääsee myös ihanasti rentoutumaan. Hierontapalvelu Elämyksen Marialla on oma toimipiste puodin perällä, josta voi varata mm. bambu- ja kuumakivihierontaa.

Alkavan talvikauden must have -tuotteet

Pääsin tutustumaan tämän hetken mallistoon ja kokeilemaan muutamia asukokonaisuuksia. Miten hauskaa! 

Ehdottomasti erilaisia neuleita piti testata ja pienen puodin monipuolinen neulemekkovalikoima oli yllätys. Ihania mekkoja löytyi useassa pituudessa ja väreissä, avoinaisempaa ja poolomaisempaa. Valinnanvaikeus iski todella mitä kokeilla. Harmaa ja vaaleanpunainen päätyivät päälle, ihana yhdistelmä.

Neuleita ei voi olla liikaa

Vähän juhlavampi harmaa neulemekko v-aukkoisella pääntiellä oli miellyttävä päällä. Tällaisella neulemekolla lähtisin mielelläni juhliin, näyttävyys ei aina tarkoita paljetteja ja räiskyviä värejä.  

Mekon v-aukkoa voi oman maun mukaan säätää leveämmälle tai kapeammalle

Aiemmin syksyllä taisin jossain artikkelissani mainita, että tällä hetkellä suuren suosion saavuttaneet neuleliivit eivät meinaa itselle upota. Voi olla, että joudun hieman ottamaan sanojani takaisin. Tämä kauniin värinen sininen neuleliivi suorastaan kutsui ja sen kaveriksi valikoituivat valkoinen paita ja viimeisen päälle miellyttävät housut. Minusta kaunis yhdistelmä, onneksi mieltään voi aina muuttaa. Vaikka neuleliivin suhteen. 

Tämän hetken must have – neuleliivi

Sininen on itselleni rakas väri ja rekistä valikoitui tämä rento neulepoolo päälle. Sen kanssa kun pukee nämä mukavat ja äärimmäisen joustavat housut, niin sanoisin reippaan päiväretken sujuvan kaupungilla kevyesti.

Rennot vaatteet ovat arjen parhautta

Tämän syksyn olen instassa ihaillut monenlaisia teddy-vaatteita ja asusteita. Ihmiset tuntuvat todella hullaantuneen näihin pehmoisiin ja lämpöisiin tuotteisiin. Totta kai myymälässä komeillut teddy-jakku piti kokeilla. Sopii hyvin monenlaisten asujen kanssa ja kerää varmasti ihailevia katseita, kun se päällä lähtee kaupungille tapaamaan ystäviä tai muuten illan rientoihin. Tätä jakkua saa valkoisena ja ruskeana tästä liikkeestä. 

Teddy-takkeja näkyy katukuvassa

Värikkäiden vaatteiden joukossa löytyy myös totta kai mustia vaihtoehtoja. Musta on suosittu väri pukeutumisessa, erityisesti juhlissa. Tässä päälläni kauniisti istuva musta neulemekko ja yksi pop-up kaupan lukuisista kauniista huiveista. Sanoisin asun sopivan monenlaiseen tilaisuuteen. On klassinen ja varma valinta.

Musta klassikko

Olipa ilo saada tällainen tilaisuus kokeilla yksityisesti myymälän tuotteita. Putiikinpitäjä Helenalla on värisilmää ja hän osaa nopeasti valita asiakkaalle sopivia vaatteita. Peura pop-up kaupan hyvä puoli on se, että siellä on monipuolisesti kaiken kokoisille tuotteita. Ihan lopuksi sain puodinpitäjän valitseman ruskean sävyisen mekon kokeiltavaksi, koska mekon värit sopivat kuulemma minulle. En sano vastaan, suosin maanläheisiä värejä ja mekon värimaailma kieltämättä sopii kyllä itselle. Puodissa on muuten pitkä rekki tämän tapaisia mekkoja monissa väreissä. 

Kaunis bohomekko

Ja mainitsen vielä, että tämä ei ole maksettu mainos. Haluan omalta osaltani tukea pienyrittäjää sekä suositella kertakaikkisen viehättävää putiikkia paikallisille, jotta hoksaavat ennen vuoden loppua piipahtaa kurkkaamassa valikoiman. Vaaterekit päivittyvät tasaiseen tahtiin, joten yhteen kertaan visiitti puodissa ei välttämättä jää. 

Peura Pop-up, Olavinkatu 46, Savonlinna
Peuran kesämalliston pop-up 28.4.-31.5.2023
Avoinna ma-pe 10-17.30, la 10-14 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *