Keltainen ja laventeli – ihanat trendivärit 2022 kevät-kesän muodissa + parhaat löydöt

”Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”

Tänä keväänä päällä saa näkyä raikkaita keltaisen sävyjä ja ihanaa laventelia. Yhdessä tai erikseen. Trendivärit ovat yleensä paraatipaikoilla kaupoissa, joten jos keltainen tai laventeli puhuttelevat sinua, niin nyt on hyvä aika miettiä ottaisiko niitä enempi käyttöön.

Itse olen karvaasti huomannut sen, että sen kerran kun lähtee etsimään jotain tiettyä, niin hyvin todennäköisesti palaa ostoksilta ilman sitä. Jos jotain hyvää trendeissä, niin muodin nopeat kausivaihtelut takaavat sen, että aika ajoin on varmasti muodissa jotain, josta itsekin tykkää. Ja sehän tarkoittaa sitä, että kaupasta löytyy juuri oman tyylisiä juttuja. Siksipä näitä vaihtuvia trendejä kannattaa hyödyntää juuri silloin.

Keltainen tai laventeli ei tietenkään ole kaikkien juttu. Jos tämän kauden trendivärit silti kiinnostavat, kurkkaa ihmeessä edellinen postaus pirteästä pinkistä ja valloittavasta vihreästä. Väriä saa tuoda elämään.

Piristävä trendiväri keltainen

Oma suosikkini jo pidemmän aikaa. Aina raikas ja mielenkiintoinen. Nyt kevään tullen enemmän kuin ajankohtainen väri. Sekä tietenkin keltainen on tämän kevät-kesämuodin trendiväri.

Pukeutumisessa keltainen ja musta, keltainen ja valkoinen sekä tietenkin keltainen ja laventeli tuovat uusia ulottuvuuksia asuihin. Keltaista ei voi olla huomaamatta. Toistan sanaa raikas – musta jakkupuku ei ole enää “vain musta jakkupuku” keltaisen paidan kanssa. Keltaiset asusteetkin tekevät ihmeitä kesäasuille. Uskallatko ottaa keltaisen mukaan menoon?

*1 Shortsiasu kuumaan kesään *2 Kuvioitu hame juuri sopivalla pituudella *3 Pellavaiset culottes -housut sopii kesäkaduille *4 Aurinkoiset kesätennarit *5 Keltainen mekko on päivän piristys *6 Häivähdys keltaista tässä tyylikkäässä Snapshotissa *7 Klassisen kauniit korkokengät *8 Minimalistinen ja samalla näyttävä mekko

Laventelia pukeutumiseen

Laventelin väriä on näkynyt jo jonkin aikaa muodissa ja joidenkin ennusteiden mukaan värin voittokulku jatkuu pitkälle ensi vuoteen. Väri on kaunis, hempeäkin ja helppo yhdistellä kesäisten valkoisten ja keltaisten vaatteiden kanssa. Yhdistämällä mustaa laventeliin saadaan jo vähän rouheutta asuun. Itsellä ollut nyt käytössä kuvakollaasin t-paita. Ostin paikallisesta Lindex-liikkeestä täältä Savonlinnasta. Perus t-paitoja tuntuu aina tarvitsevan ja tällä kertaa tämä väri tuo kivaa vaihtelua usein käytettyihin perusvalkoisiin t-paitoihin.

*1. Mitäpä kesä olisi ilman pellavamekkoa? *2. Sporttilook täydentyy näillä ihanuuksilla *3. Perus t-paitoja ei voi olla liikaa *4. Collegepaitaan sopii laventeli *5. Rennot housut *6. Näppärä crossbody *7. Kesäjuhlat, täältä tullaan *8. Neulemekko – viileän kesän pelastus

Kuvakollaaseista voi löytää inspiraatiota oman tyylin päivitykseen. Jos jotain huomasin tutkiessani valikoimia nettiputiikeissa, niin värikkäät vaatekappaleet tuntuivat käyvän kaupaksi. Moni ihana tuote oli jo viimeisissä kokomerkinnöissä myynnissä. Varmaan kesää kohden mallistot täydentyvät herkullisilla väreillä. Odotan tämän kesän katumuotia mielenkiinnolla.

2 thoughts on “Keltainen ja laventeli – ihanat trendivärit 2022 kevät-kesän muodissa + parhaat löydöt

  1. Ihania, en kestä miten kiva koonti. Kiitos!
    Keltainen on aivan minun värini. Pitää alkaa asennoitua kesään – ja keltaiseen 🙂

    Minna

    1. Kiitos paljon, ihana kuulla! Keltainen on hyvä väri, tykkään kans käyttää. Joo, pitää se alkaa asennoitumaan, kesä hujahtaa ohi ennen kuin huomataankaan ? tai no, kovasti kesää odotan ja haluan päästä käyttämään kesävaatteita. Joita on paljon, paljon enemmän kuin talvikaudelle. Kovin käytännöllistä ottaen huomioon missä asutaan.??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *