Tässä v. 2022 kevät- ja kesämuodin parhaat värit: PINKKI JA VIHREÄ

”Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”

Nyt jos koska tekee mieli väriä elämään. Uskon, että ulkona satava räntä muuttuu pian auringonpaisteeksi ja Savonlinnan rantaraitteja pääsee kulkemaan muissakin kuin talvisaappaissa. Toivossa on hyvä elää. Tosin aurinkoiset päivät saattavat Suomen säässä tulla yllättäen ja sen varalle on hyvä kaivaa valmiiksi vaatekaapin etualalle hieman väriä odottamaan. Mustissa vaatteissa ei nimittäin tee mieli auringosta nauttimaan.

Keräsin tässä piristykseksi netin valtavista valikoimista tulevaan kesäkauteen, ja parhaillaan olevaan kevätsesonkiin sopivan värikkäitä mielenpiristäjiä. Kiva fiilistellä näitä upeita yhteensopivia värejä, nimittäin pinkkiä ja vihreää.

Aiempi postaukseni Kevät- ja kesämuoti 2022 on kerännyt valtavasti lukijoita, kiitos siitä! Tekee mieli vähän jatkaa siitä mihin jäin ja palata tämän hetken muodin trendiväreihin. Tässä postauksessa löytyy kaksi aivan upeaa trendiväriä, jotka voi yhdistää hienosti keskenäänkin.

Trendiväri 1 : Pirteä pinkki

Asun kuin asun saa hetkessä päivitettyä valloittavaksi kesätyyliksi tuomalla joukkoon ripauksen pinkkiä. Kaunis pinkki saa kantajansa hehkumaan ja kääntää katseita. Välillä se ripauskin riittää huivin, kenkien tai laukun muodossa. Rohkeimmat ja samalla kesän trendikkäimmät pukevat pinkkiä kunnolla päästä varpaisiin. Purkkapinkki on in, edelleen, ja näyttää aina hyvältä valkoisen, mustan, vihreän ja keltaisen kaverina.

*1 Kepeä & kaunis *2 Väriä asuun hiuspannalla *3 Tässä mekossa värit kohdillaan *4 Sähäkkä minimekko *5 Piristävä laukku *6 Täydelliset kesäkengät *7 Pinkki unelmamekko

Trendiväri 2 : Valloittava vihreä

Tänä keväänä olen ihastunut vihreään. Tällä hetkellä omassa kaapissani on muun muassa kuvakollaasin kaltaiset upean vihreät housut. Pidän niistä todella ja uuteen väriin totuttelu on mennyt oikein hyvin. Värinä tällaisella vahvalla vihreällä on paljon mahdollisuuksia. Asussa se on raikas, yllättävä ja sopii monelle. On aikakin, että tämä vihreä on noussut trendiväriksi ja toivon mukaan useampi uskaltaa ottaa sen mukaan värivalikoimaansa. Vihreä toimii hienosti niin mustan, valkoisen, pinkin kuin punaisen kaverina.

*1 Viskoosimekko juuri oikeassa sävyssä *2 Asun viimeistelijä *3 Vihreät pellavashortsit pelastavat kuuman kesän *4 Leveälahkeiset upeudet *5 Hauska korttikotelo olalle *6 Kesämekkojen kesämekko *7 Matalilla koroilla jaksaa koko päivän

Tulevaan kesään aurinkoisia ja värikkäitä päiviä toivoen!
Seuraava postaus on vielä kahdesta muusta sähäkästä trendiväristä. Muista kurkata!

4 thoughts on “Tässä v. 2022 kevät- ja kesämuodin parhaat värit: PINKKI JA VIHREÄ

  1. Voi kun tulisi jo kevät että pääsisi käyttämään näitä ihanuuksia! Rakastan kirkkaita värejä. Niissä huokuu positiivinen elämänasenne ja ilo.

    1. Niin juuri! Keväällä tekee mieli pukeutua vielä vähän kirkkaammin. Ja samaa mieltä, väreillä voi viestiä monia asioita ??

  2. Värejä kyllä ehdottomasti kaipaisin elämään! Ihana varsinkin kun vihreä saapuu jälleen valikoimiin!

    1. Itselläni värien käyttö on hieman kausiluontoista. Ehkä tämä pitkähkö talvi tänä vuonna on villinnyt sen verran, että tuo upea vihreä löytyy nyt minunkin kaapista. Värejä vain käyttöön, eikös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *