Neutraali oversized tyyli

Nyt voi luvan kanssa pukeutua pikkasen leveisiin, laveisiin ja ylisuuriin vaatteisiin. Muotiblogit ja some suorastaan vilisevät toinen toistaan kauniimpia leveänmallisia housuja ja oversized yläosia. 90-luvulla pukeuduin pikkasen ylisuuriin vaatteisiin, että onhan tämä vähän tällainen flashback itselle. Oma tyyli muuttuu aika ajoin ja nyt taas leveät lahkeet näyttävät paremmilta kuin koskaan. Vastikään kuljeskelin kaupungilla pari päivää peräkkäin näissä samoissa vaatteissa ja ruskean eri sävyt sopivat hyvin syksyisille kaduille. Pääsääntöisesti kovin tummanpuhuvaa on meidän suomalaisten syystyyli. Miksei välillä valitsisikin vähän neutraalimpia sävyjä päällensä?

Alkusyksyn arvaamaton ilmasto sai kaivamaan myös villakangastakin kaapista. Kun tuuli alkaa mennä luihin ja ytimiin, niin villakangastakki on ollut valintani jo pidempään. Tämä takki on hieman oversized, numeroa liian iso. Aikoinaan takkia ostaessani vähän käytettynä mietin kokoa kovasti, mutta onneksi se oli juuri oikealla tavalla vähän iso. Plussana tosiaan, että alle saa reippaamminkin vaatetta, jos ei omasta mielestään ole valmis talven toppatakkiin siirtymään. Niihin överi-isoihin takkeihin en taida olla vielä valmis. Sillä lailla joku käytännöllisyyden hippunen löytyy itsestä toisinaan.

Kunnon pitkissä lahkeissa on minun mielestä se hyvä puoli sen lisäksi, että ne näyttävät todella hyviltä, niin istuessa nilkat eivät paista. Sitä varten on tarkoituksella lyhyempiä housuja. Tällaiset beigen väriset housut ovat jo monipuolisuudessaan oston arvoiset. On hyvin vähän värejä, jotka eivät sovi vaalean ruskean kanssa. Beiget housut sopivat virallisiin tilaisuuksiin, paitapuseron tai bleiserin kanssa. Ovat yhtä lailla helposti muutettavissa katu-uskottaviksi vaikka lyhyen nahkatakin kanssa.

Selailin nettikauppojen tämän hetken mallistoja ja näyttäisi siltä, että leveää ja laveaa lahjetta on tarjolla todella monipuolisesti tänä syksynä. Myös vaalean ruskean sävyissä on mistä valita. Siinä selaillessa löysin myös seuraavat housut, jotka voisin haluta eli housut etuhalkioilla. Näyttävät kävellessä kertakaikkisen kivoilta.

Tämän artikkelin ensimmäiset ja viimeiset kuvat ovat eri päivinä otetut. Seuraavana päivänä ulos lähtiessäni aurinko paistoi taivaan täydeltä. Yritin taas takin kanssa liikenteeseen, mutta ei mitään asiaa, kuuma. Aurinkoinen syksyinen päivä, mikäs sen parempaa. Beiget housut ja valkoinen paita jäivät päivän asuksi. Yksi lemppariväriyhdistelmiäni. Kiire tuli, yksi kuva ilman takkia onnistui. Päivän tyyli oli asiallisen rento ilman takkiakin.

Paita Vero Moda, housut H&M, second hand takki Ted Baker, kengät Emma, second hand pouch Louis Vuitton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *