Sisällöntuottajan inspiraatiokorteissa 49 somepostausideaa

 *kaupallisessa yhteistyössä Fano Oy kanssa

Jos olet somen maailmassa sisällöntuottajana, ylläpidät henkilökohtaista tai yrityksen omaa sometiliä, niin tiedät varsin hyvin tasaisen tappavan julkaisutahdin syövän joskus luovuutta. Tasainen julkaisutahti taas on enemmän kuin suotavaa, kun etsii sometilin sisällölleen seuraajia tai myytäville palveluille ja tuotteille asiakkaita. Toisinaan on vaikea keksiä fiksua sanottavaa ja aikakin on kortilla. Pääsin tutustumaan korttipakkaan, joka saa sisällöntuotannon taas vauhtiin.

Kortit mukaan ja ideoimaan

Sisällöntuottajan inspiraatiokorttien avulla saa luotua laadukasta sosiaalisen median sisältöä helposti. Somealan ammattilaiset mainostoimisto Fano Oy:ssä ovat tuottaneet ihanan, käytännöllisen työvälineen korttipakan muodossa. Se sisältää 49 inspiroivaa ideaa sometilin ja blogin aiheiksi. Joskus parhaat postaukset lähtevät ihan pienestä ideasta, mutta ahaa-elämyksen puuttuessa on helppo tarttua inspiraatiokortteihin ja löytää kipinä julkaisuun sieltä. Miksi ihmeessä keksiä kaikki itse, kun voi hyödyntää ammattilaisten osaamista ja vieläpä näin helposti. 

Julkaisen tasaiseen tahtiin blogissani ja samannimisellä instagram-tililläni. Olen äärimmäisen huono suunnittelemaan etukäteen julkaisujani ja se vähän ärsyttääkin itseäni. Välillä kun tilanteet muuttuvat, niin suunniteltuna postauspäivänä ei minun tileillä tapahdukaan mitään. Pieni suunnitelmallisuus tekisi tästä hommasta niin paljon helpompaa. 

Inspiraatiokortit auttavatkin minua suunnittelemaan tulevia postauksia ja niiden aiheita etukäteen. Lomaviikon, kiireisen työviikon tai sairastupaviikon ajaksi some ei enää hiljene, vaan voin hyödyntää etukäteen tehtyä matskua. Ja itse saan sisältöä aikaan aina, kun idea on löytynyt. Nyt niitä on 49 kpl jo valmiina!

Inspiraatiokortteja selatessa parasta on korttien herättämät ajatukset, jotka kannattaa kirjoittaa ylös. Ideat pulpahtelevat milloin missäkin ja kortit kulkevat mukana kaikkialle, joten pieni ideointihetki voi todellakin olla muualla kuin työhuoneella. Kortit laukkuun ja itselle inspiroivaan paikkaan istuskelemaan. Sosiaalisen median sisällöntuotanto saa olla hauskaa. 

Nämä postausrumban helpottajat kehottavat lukuisien ideoiden lisäksi sisällöntuottajaa kokeilemaan uusia asioita. Kortit kannustavat hyödyntämään somealustojen kaikki toiminnot ja kertovat miten harjoittaa sisäistä luovuutta. Sitähän sisällöntuotanto aika pitkälti on. Luovuutta, ja sen valjastamista parhaalla mahdollisella tavalla.  

Kortit sopivat erittäin hyvin yrittäjille, omaa brändiään rakentaville, someassistenteille ja minunlaiselle bloggaajalle. Tärkeintä tässä on, että ideoita syntyy! Pieniä apuvälineitä saa ja pitää hyödyntää oman somemaailman pyörittämisessä. Näillä korteilla syntyy lukuisia postauksia ja jokainenhan toteuttaa ne lopulta eri tavoin ja omalla twistillä. Eniten näkyvyyttä saavat laadukkaat postaukset ja näiden korttien avulla omaa sometiliä on helppo kehittää.

Sisällöntuottajan inspiraatiokorttien hinta on 39,90 euroa. Kortit on suunniteltu ja painettu Suomessa. Ansaitusti avainlippu -merkki tältä tuotteelta löytyy. Täältä löydät lisätietoja korteista ja niiden tilauksesta.

Oletko muuten koskaan hyödyntänyt ammattilaisten vinkkejä somen teossa, vai teetkö kaiken itse alusta alkaen?

4 thoughts on “Sisällöntuottajan inspiraatiokorteissa 49 somepostausideaa

  1. Tosi hyvä idea! Joskus itse ei tule ajatelleeksi jotain hyvin yksinkertaista asiaa, ja silloin ulkopuolelta tullut potku auttaa kummasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *