Sisustusinspiraatio iski – uutta ilmettä moderniin kotiin

*Kaupallisessa yhteistyössä Gallerix kanssa

Piristipä elokuun alkua kummasti, kun pääsin valitsemaan kotiin sopivia julisteita Gallerixin kauniista ja laajasta valikoimasta. Myönnän, että kesällä sisustusinto siirtyy terassille, tai loistaa muuten poissaolollaan, mutta syksyn läheneminen on eri juttu. Jotain uutta vain kaipaa. Alempana alekoodi lukijoilleni, mutta kurkataan ennen sitä minkälaisia julisteita päädyin valitsemaan.

Julistevalikoima Gallerixilla on valtaisa. Tykkään erityisesti, kun on mistä valita. Abstraktit julisteet ovat tämän hetken suosikkini, mutta toisaalta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meidän kodin eri tiloihin nappasin mielestäni juuri sopivia kuvia, niin abstraktia kuin esittävää julistetaidetta. Gallerix verkkokaupan sivuilta näkee miten hienosti julisteita voi sommitella eri tavoin, leikkiä erilaisilla aiheilla ja tyyleillä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Valitsemani julisteet päätyivät tällä kertaa eri tasoille ihastuttamaan. Kehysten valinta oli helppoa. Toki etukäteen suunnittelemani julisteiden paikat vaikuttivat kehysvalintaan. Joku päivä nämä julisteet varmasti myös ripustetaan ihan vaihtelun vuoksi. Toisaalta julisteen paikkaa on helppo vaihtaa huoneesta toiseen tunnelman mukaan, kun se vain nojailee tai seisoo tukea vasten.

Keittiö ja kahvi

Meidän keittiöön kuuluu kahvi. Sen ihana tuoksu aamuisin ja piristävä vaikutus iltapäivisin. Kahvi on vaan niin hyvää, on kiva kokeilla eri lajikkeita ja erityisesti keitellä vieraille kupposet. Valitsemaani julisteeseen Coffee Beans no3on kuvattu kahvin tuoma ilosanoma harmonisesti ja kauniisti. Kahvipapujen tuoksun voi melkein aistia. Julistetta kehystämään valitsin mustat puukehykset. Tämä oli ensimmäinen valitsemani juliste Gallerixilta, koska oli niin selvää, että tämä kuuluu meidän keittiöömme.

Eteisen abstrakti ote

Tammipuinen taso eteisessä on ollut niin kätevä. Eteisemme on vähäkalusteinen, valkoista seinää ja harmaata kaapinovea on paljon. Sekä yksi vähän ruma hälytysjärjestelmärasia. Ehdottomasti tähän tilaan halusin jotain uutta kaunista.

Minimalistinen abstrakti juliste “Abstract Cuts no2” selkeillä kuvioilla ja muodoilla sopii mielestäni kuin nenä päähän tähän tasolle. Tammipuiset kehykset olivat ykkösvalinta ja juliste suorastaan sulautuu nyt eteisen väreihin. Uskon, että omalla mielentilalla on paljon tekemistä päivän kulun kanssa ja mieluummin täytän katsekenttäni eteisessäkin mieltäni miellyttävillä asioilla, kuin niillä muilla. Hymy huulilla ovesta ulos. Toki abstraktiutta on esiintynyt ennenkin meidän eteisessä. Joskus päivän päätteeksi eteisen kenkä- ja tavarakuorma on hyvinkin verrattavissa ei niin esittävään, abstraktiin taiteeseen.

Unenomainen akvarelli

Tässä isossa, minusta kovin akvarellimaisessa julisteessa “Abstract in Layers no5″ on rauhoittava unenomainen fiilis. Tumma värimaailma sulautuu niin kauniisti yhteen. Pieni peikonlehti -juliste “Monstera Black” saa tehtävän herätellä asetelmaani pois unimaailmasta.

Molempia julisteita kehystää yksinkertaisen kaunis musta puukehys. Julisteet sijaitsevat nyt kolmannessa makuuhuoneessamme.

Julisteet ja taulut ovat tärkeä osa kotimme sisustusta. Ripustettu taide ja tasoilla seisovat julisteet luovat kodin tunnelmaa. Julisteet ovat helppo valinta sisustuksen ilmettä päivittämään.

Gallerixin julistevalikoimassa on jokaiselle jotakin ja valinnan vaikeutta vähentää, kun kaikkien potentiaalisten julisteiden kohdalla painaa sydäntä. Sitten kun on käynyt halutun valikoiman läpi, voi palata katselemaan omia suosikkeja eli niitä sydämellä merkattuja. Itse valitsin aluksi 10 mieluisinta julistetta, joista lopulta päädyin näihin neljään edellä esittelemääni. Ilman suosikkilistaa olisin saattanut unohtaa tai hukata juuri ne minun silmää miellyttävät julisteet.

Olen tyytyväinen valitsemiini julisteisiin sekä kehyksiin. Nopea toimitus hyvin pakattuna. Jos kotona, mökillä tai toimistolla löytyy sisustuspäivitystä kaipaava kohta, niin suosittelen kurkkaamaan Gallerixin valikoiman. Saat julisteet vieläpä 30% alennuksella, kun käytät koodia tyylimuru30. Koodi on voimassa 28.8.2022 asti.

Iloisia sisustushetkiä!

2 thoughts on “Sisustusinspiraatio iski – uutta ilmettä moderniin kotiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *