Tavallisia päiviä, bookingin plakaatti ja kiva yhteistyö

Olenko ainoa, josta välillä tuntuu, että aika mataa, mitään ei tapahdu ja itsekin on ihan blääh. Jotain melankolista luonteenpiirrettä taitaa itsestä löytyä, kun välillä huomaa ajatusten pyörivän kehää eikä mikään maistu miltään. Osasyy itsellä lienee siinä, että tarvitsen välillä pehvaan potkimista, mutta näin tammikuu – helmikuun taitteessa väistelen niitä sujuvasti.

En ole siis tammikuun ihmisiä. Nyt kun tietää uuden kuun alkavan, niin jotain taikaa siinä on. Ehkäpä saisinkin itseni raahattua pikku lenkille useammin? Aina on muuten parempi mieli lenkin jälkeen. Olen myös haaveillut laskiaispullista jo pidempään. Mitenhän iso kasa niitä tulisi, jos itse nyt tekisi? Olen hilloihmisiä. Tosin poikkeuksen tein kerran, kun oli tarjolla yhdistelmä hillo-manteli. Ei ollut lainkaan paha.

Tällä viikolla omat toimistosihteerin hommat ovat olleet harvinaisen helppoja. Tämä onkin hiljaista aikaa rakennusfirmassa. Kesää kohden painetaan sitten täysillä. Omaa “airbnb:tä” on saanut pitää tyhjänä. Tammikuu tuntuu aina yhtä hiljaiselta matkailukuulta Savonlinnassa. On asunto bookingissakin tarjolla ja sieltä tuli juuri viime vuoden Traveller Review Awards-plakaatti. Päivän piristys, kun keskiarvo 9,6 – piti ihan tulostaa. Ihanaa, kun asiakkaat ovat viihtyneet kaupunkikaksiossa!

Viikonloppuna kerkisimme miehen kanssa kaksistaan syömään. Savonlinnaan avautui viime kesän lopulla nepalilainen ravintola ja aikahan se oli jo käydä sielläkin syömässä. Otimme menut ja olihan siinä syömistä. Mutta hyvää oli! Moni paikka on ovet sulkenut lopullisesti tässä kylässä, joten ihan kiva yrittää kannattaa tasapuolisesti ruokapaikkoja.

Instagramin puolella voisin yrittää myös aktivoitua, algoritmit kun suosivat tiheään tahtiin postaajia. Vaikka luulenpa, että ehkäpä minusta ei siihen loppupeleissä olisi. Ideat, pää tai kiinnostuskaan ei taida riittää. Kuinka usein te postaatte?

Talven aikana mielenkiintoisia yhteistyökuvioita ei oikein ilmaantunut ennen kuin tammikuun lopulla. Osittain Tyylimuru-blogia kirjoitan mielenkiinnosta muotia kohtaan ja enenevässä määrin vastuullista muotia kohtaan. Se onkin vaikeampi pala yrityksille, kuin tuottaa huttua ja suttua. Olin siis enemmän kuin iloinen mahdollisuudesta tehdä kaupallinen yhteistyö suomalaisen muodin edelläkävijän Lovian kanssa. He tekevät vastuullisia asusteita, jotka ovat kauniita että kestäviä. Instagram tililtä voit lukea ajatuksiani Lovian tuotteista, heidän toimintatavasta sekä alekoodista, jonka saan tarjota.

Että onhan näitä valonpilkahduksia tammikuuhunkin mahtunut. Helmikuu alkaa ja se tuntuu aina mukavan lyhyeltä talvikuukaudelta. Nyt kun on yksi pieni koululainenkin, niin talvilomaakin pukkaa kuun lopulla. Ehkäpä ilahdutamme lapsia pienellä reissulla.. johonkin.. no HopLop olisi varmaan ykkönen, tai kylpylässä polskinta. Katsotaan nyt mitä keksitään. Mukavaa helmikuun alkua!

6 thoughts on “Tavallisia päiviä, bookingin plakaatti ja kiva yhteistyö

 1. Välillä tuntuu juuri tuolta! Itselleni iltapäivät tuntuvat raskailta. Johtunee siitä, että olen aamuihminen henkeen ja vereen. Herään aikaisin, aloitan työt 7.00, joten kahteen mennessä olen ihan loppu. En saa oikein tartuttua mihinkään, aika menee hitaasti ja niin edelleen. Opetuspäivinä tätä “haastetta” ei ole, koska siinä joutuu olemaan skarppina ja tekemään tiettyjä juttuja aamusta iltapäivään. Ei tule sellaista haahuilioloa…ymmärtääköhän tästä minun jutustani mitään 😉

  1. Ymmärrän hyvin. Olen aamuihmisiä ja tehokkaimmillani ennen klo 12.00. Työskentelin ennen iltapäiväihmisen kanssa ja aina klo 15.00 hänen ollessa parhaimmassa vauhdissa yritin vain pysyä perässä 😅

 2. Onnea upeista Booking-arvosteluista! 🤩

  Minä olen päätynyt Instagramin suhteen toistaiseksi 3 x viikko -postaustahtiin ja säännöllisiin postaupäiviin – vaikka se tuntuu vähältä. Enempään ei vain pysty niin kauan kun ansiotyö on muualla. 😀

  1. Kiitos paljon! Lämmittäähän se mieltä, kun on jossain onnistunut.

   Joo, instagramiin ei kyllä kolmea enempää per viikko pysty 😅 Ja onhan niitäkin postauksia kai tehtävä niin, että se on itselle hauskaa ja mielekästä.

 3. Minulla oli pitkään samanlainen tunne, että aika matele eikä mitään tapahud. Ehdin jo harmitella sitä, ja sitten oops, tulikin tekemistä enemmän kuin kerkeän tekemään.

  Onnittelut hienosta booking-arvostelusta! Ei sellaista irtoa sieltä hevin helpolla.

  Jätin IG kokonaan väliin viime aikoina, koska se jotenkin alkoi tympiä. Katsotaan, joko jaksan joskus uudestaan kiinnostua.

  1. Pitäisi joo aina muistaa, että välillä menot ja tekemiset menevät sykleissä. Hiljaisimpina aikoina nauttia rauhasta, jotta jaksaa jossain vaiheessa niskaan tippuvat kiireet hoitaa kunnialla. Kiitos paljon, vuokrakämpän hoidossa on oma hommansa. Tällainen palaute lämmittää majoittajan mieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *