Ihana nahkahame ja kauniit yläosat

”Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”

Olen kaksi artikkelia mustan nahkahameen käytöstä kirjoittanut ja ne ovat löytäneet kivasti lukijoita. Yritän laskea 1+1 yhteen ja varovaisesti todeta, että ehkä en ole ainut, joka haluaa käyttää kaunista nahkahametta.

Itselleni se on hiipinyt pikku hiljaa arkeen ja vaikkapa villapaidan kanssa kynnys pukea nahkahame on madaltunut. Asuideani ovat aina yksinkertaisia ja helposti toteutettavissa. Tässä aiemmat artikkelini aiheesta: “Musta nahkahame ja viisi iisiä asua” ja “Nahkahame syksyllä käyttöön”.

Tunnustan, että käytän vapaa-aikaani nettikaupoissa pörräämiseen. Ei se tarkoita, että aina tilaisin, vaan tykkään katsella mitä on tarjolla, tyylejä ja värimaailmoja. Huomaan myös, että on vähän uuvuttavaa selata ja etsiä haluamaansa. Aina välillä teen pieniä katsauksia nettikauppojen valikoimista tänne blogin puolelle ja tässä taas yksi sellainen. Tämän hetken kivoimmat nahkahameet ja yläosat, olkaa hyvät.

*1. Lindexiltä löytyy näin ihana nahkahame *2. Nyt on makea kiiltävä nahkahame *3. Sähäkkä lyhyt nahkahame *4 Tässä hameessa kaunis epäsymmetrinen yksityiskohta *5 Nahkahame vyöllä

Mitä nahkahameen kanssa pukisi?

Yläosalla on väliä. Erilaisilla materiaaleilla ja leikkauksilla on kiva leikkiä. Sanavalintani on tarkoituksella, koska vaatteiden ei tarvitse olla haudanvakava tai toissijainen juttu. Omilla vaatevalinnoilla tulee viestitettyä asioita, halusi tai ei.

Välillä hieman erilaisiakin vaatekappaleita kannattaa kokeilla. Vuosien varrella muutumme ja välttämättä 10 vuotta sitten ihanasti istunut paita ei sitä enää tee. Näin on ainakin omalla kohdalla käynyt ja joitain mielestäni hienoja vaatekappaleita on lähtenyt kiertoon, kun eivät ne enää tämän päivän vartalolleni sopineet.

*1. Pörröinen villaneule on täydellinen nahkahameen kanssa *2. Musta poolo lienee jo klassikko *3. Sopii moneen menoon *4. Valkoinen ihanuus – mutta muitakin värejä löytyy 😉 *5. Puhvihihainen paita

Nahkahameen kanssa sopii nahkatakki. Yllätys. Tai tavallaan se itselle jopa oli, kun ajattelin kokonaisuudesta muodustuvan helposti liian maskuliinisen tai turhan yhteneväisen. Kunnes itse kokeilin. Nyt käytän mustaa nahkahametta ja mustaa nahkatakkia siten, että takki on auki ja alla oleva paita tuo vähän pehmeyttä kokonaisuuteen. Kengilläkin on vaikutusta ilmeeseen.

Kaunis nahkatakki on paras ostos. Ajaton, tyylikäs ja väitänpä, että asu kuin asu paranee, kun olalle heittää hyvännäköisen nahkatakin. Olen fani, musta ja ruskea löytyvät ja yksi värikäs mahtuisi vielä joukkoon.

*1 Musta nahkatakki on 🖤 *2 Persoonallinen keltainen *3 Biker -mallinen on must-have *4 Tyylikäs konjakki *5 Jos isän vaatekaapista ei enää tätä löydy

Kuuluipa nahkahame ja nahkatakki sitten tyyliisi, tai ei, niin pukeutumiseen antaisin yhden vinkin. Se on: pukeudu juuri niin kuin haluat.

2 thoughts on “Ihana nahkahame ja kauniit yläosat

  1. Nahkahame on kuulunut garderobiini vuosikymmeniä. Musta oli tosin harvinaisuus. Mulla on ollut beigeitä, harmaita ja kuviollisia nahkahameita. Tai miksi oli, on edelleen. Se on ajaton klassikko, joka myös kestää käyttöä. Kunhan kroppa pysyy kuosissa. COSisn vihreä nahkahame on sellainen, että heti tekee mieli ostoksille.

    1. Kuulostaa tosi hyvältä! Pitäisi itsekin lisätä väriä hameisiin. Nahkahame on hieno klassikko, kestää vuodesta toiseen👌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *