Syksyisen muodin mukaiset nettilöydöt

”Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”

Kirjoitin vastikään artikkelin syksyn muodista 2022. Kurkkaa ihmeessä se ensin, niin yleiskuva tämän hetken trendeistä kirkastuu. Tällä sivulla on tarjolla parhaista parhaimmat mitä tulee syksyn farkku-, kenkä-, neule- ja takkimuotiin.

Muodissa tänä syksynä on kaikkea kaunista ja käytännöllistä. Tosiaan erilaiset neulevaatteet, kunnon maiharit, leveät farkut, perustopit ja pitkät helmat vilisevät pian katumuodissa. Myös välkkyvät paljettivaatteet ihan arkipäivän käytössä ja värikkäät jakkupuvut ilahduttavat.

Alla muutamia kollaaseja syksyn perusvaatteista. Kelpo vaihtoehtoja, jos jotain tämän tyyppistä etsit vaatekaappiisi. Tuotteet ovat poimittu Lindexin, Cosin, &Other Stories, Bubbleroomin ja Spartoon verkkokauppojen syysmallistoista.

Villaneuleet

Syksyn tullen parasta on, kun saa vetäistä ylleen villaneuleen. Ainakin kaikille niille, joita ne eivät kutita. Onnekseni kuulun ryhmään, joka ei saa kutinoita neuleista, vaan ylellisen pehmeän fiiliksen. Kuvan nro 1 neule itseltä jo löytyykin ja se on aivan ihana. Keräsin myös muutaman muunkin syksyn pelastajan trendiväreissä tähän kollaasiin. Ole hyvä!

*1 Pehmeääkin pehmeämpi mohair-villaneule *2 Pidemmänmallinen neule upeassa värissä *3 Oversize villapaita on ihanan rento vaihtoehto *4 Tähän mohairvillapaitaan voisi kietoutua

Farkkumuoti

Heippa skinny jeans, pillifarkut ja kaikki liian kireä. Löysät baggy jeans -tyyppiset farkut ovat täällä. Löysää, mukavaa, rentoa ja ennen kaikkea miellyttävää. Varmasti nämä farkut pehmeän neuleen kera löytävät käyttäjänsä ja syksyn mittaan näkynee katumuodissa, kouluissa ja työpaikoilla entistä enemmän. Mutta tervetullut muutos farkkumuotiin, eikö.

*1 Farkut ovat sinisiä tänä syksynä *2 Rennot farkut sopivat työpäiväänkin *3 Levenevät pidemmät puntit löytyy täältä *4 Tässäpä miellyttävän malliset farkut

Kengät

Syksyn kenkämuodissa näkyy monenlaisia maihareita. Varmaan pari jos toinenkin löytyy monesta kaapista jo valmiiksi. Minulta ainakin ja aina ilolla laitan jalkaan farkkujen tai mekon sekä nahkatakin kanssa. Loaferit paksuilla pohjilla ovat tämän syksyn juttu. Miellyttävät loaferit sopivat työpukeutumiseen upeasti. Säväyttävän vaikutuksen tekee kuitenkin varmimmin ylipolven saapikkailla, joita syysmallistojaan esittelevien muotitalojen malleilla oli järjestäin yllä. Uskallatko käyttää?

*1 Makeat maiharit viimeistelevät syysasun *2 Paksupohjaisemmat rouheammat maiharit *3 Loaferit kunnon pohjalla ovat muodissa nyt *4 Nahkaiset, paksupohjaiset loaferit *5 Katseita kääntävät polvenyli saappaat

Syysmuodin takit

Takkimuodissa pinnalla ruudut ja isot volyymitakit, jotka kietaistaan vielä vyöllä kiinni. Takissa saa olla kokoa ja näköä. Kirkkaammatkaan värit eivät kiellettyjä. Ikisuosikki trenssi ei mene muodista ja tumman sininen versio sopii syksyn säihin. Syksyn 2022 muotia ovat bomber -takit eli lentäjäntakit. Malli saa olla rento ja isohko niin kuin takkimuoti muutekin juuri nyt.

*1 Kaunis beigen värinen takki piristää syksyä *2 Klassinen trenssi tumman sinisenä *3 Hillityn kaunis ruutukuvio *4 Tässä takissa yhdistyy kaksi syksyn trendiä, ruudut ja ruskea sävy *5 Lentäjäntakki on syksyn top-valinta

4 thoughts on “Syksyisen muodin mukaiset nettilöydöt

  1. Pehmeät neuleet, löysät farkut = mukavat ja paksumpipohjaiset kengät. Niistä on syysmuoti tehty 🙂 Minä tykkään!

  2. Tämän syksyn muodissa yläosat ovat minulle helppoja, jossa alaosat ja kengät vaikeita. Neuleita, myös kirkkaissa väreissä, käytän muutenkin paljon (tuo vihreä olisi aivan täydellinen löytö!). Farkut taas menivät siihen suuntaan, etten löydä itselleni sopivaa mallia. Lyhyille, päärynänmallisille vartaloille kun leveät lahkeet eivät sovi.

    1. Tykkään kanssa neuleista ja tämän syksyn kengät sattumoisin sopivat omaan tyyliini. Onneksi ei ihan orjallisesti tarvitse muotia seurata.. moni juttu mennyt minultakin ohi, kun en tykkää yhtään siitä miltä jokin vaate päällä näyttää. Jonkinlainen istuvuus on aina plussaa 😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *